Продуцентска къща “Пирина” и Илия Луков ще дарят 100-килограмова камбана на манастир “Свети Георги”


Източник:  Агенция Фокус

Тържествено ще бъде осветена на 100-килограмова камбана, която ще бъде дарена на манастир “Свети Георги” в гр. Поморие. Освещаването ще се състои на 20 юли /петък/ от 12.00 ч. в църквата “Света Неделя” – София. Това съобщиха от Продуцентска къща “Пирина”.

На събитието ще присъства игуменът на манастира – йеромонах Йеротей. Камбаната е дарена от Продуцентска къща “Пирина”, Илия Луков и приятели.
Това е шестата поредна камбана, в която майстор Наско влага своя труд и желание да съхрани православните ни традиции. Миналогодишната камбана на майстор Наско, отлята в Свещоливницата Илинден, бе отново дадена като дарение от Илия Луков и ПК “Пирина” на църквата “Свети Димитър” в местността Гиновец – Албания.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...