Рождественски концерт за децата в столичния храм „Св. Николай Софийски”



3112По случай наближаващото Рождество Христово църковното настоятелство при столичния храм „Св. Николай Софийски“ (ул. „Пиротска“ 76) организира празник за децата и техните родители.

Празничният ден ще бъде посветен и на една благородна кауза: в храма ще се събират нови ученически пособия, средства и материали за рисуване – тетрадки, бои, флумастери, блокчета и др., за децата, лишени от родителски грижи в дома „П. Р. Славейков“.

Очакваме всички деца и семействата им на 20 декември 2013г. (петък), в деня на свети Игнатий Богоносец, когато след Божествената света Литургия, хоровете от 112 ОУ „Стоян Заимов“ и 31 СОУ „Иван Вазов“ ще изпълнят църковни песнопения от различни епохи. След концерта децата ще изработят сами играчки и гирлянди, ще украсят елхата в храма, ще поговорим за празника и ще похапнем вкусни постни сладки.

Изработените украси, както и събраните дарения, ще бъдат предоставени по-късно през деня на дома „П.Р. Славейков“ в София.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...