От 2007 Кипърската църква с напълно обновен сайт


От 2007 Кипърската архиепископия разполага с напълно обновен сайт, който е изключително функционален и модерен. Добре подреден и лесен за ориентиране, сайтът дава подробна информация както за службите на Светия Синод и редица сведения с "вътрешен" характер, така и много практическа информация.

На сайта можете да намерите подробна информация за всекидневното богослужение, така че няма нужда да познавате целия типик, за да участвате пълноценно в службите – просто кликвате и текстовете от днешната вечерня например ви излизат моментално. Освен стандартната информация за манастирите и историята на поместната църква, можете да съберете ценни данни как да намерите и множеството кипърски светини и как да стигнете до тях като поклонници. В каталога са дадени дори църкви, които днес се намират в окупираната от турците зона.

Освен това е дадена и програмата на катехизическите училища, които Архиепископията издържа, както и учебни помагала, богословски статии, материали от периодичните издания на митрополиите.

Посетете този сайт: http://www.churchofcyprus.org.cy/

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...