Видинска света митрополия организира летен детски лагер в Лопушанския манастир



С благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Даниил за пета поредна година Видинска света митрополия организира летен детски православен лагер в Лопушанския манастир „Св. Йоан Предтеча“. Деца от Видинската епархия ще имат възможност да научат повече за православната вяра.

Лагерът е за деца от 8 до 13 годишна възраст. Смените са предвидени за месец юли със следния график:

I смяна: 1 – 10 юли (момичета)

II смяна: 11 – 20 юли (момчета)

III смяна: 21 – 30 юли (момичета)

Преди провеждането на лагера родителите ще бъдат запознати с Правилника на лагера, материалната база и всички интересуващи ги въпроси относно организацията и провеждането на лагера. Лагерът е безплатен. Участниците покриват задължителна застраховка за престоя си в лагера и транспортните разходи за предвидената във всяка смяна еднодневна екскурзия.

Документи за участие в лагера могат да се подават от родителите до 20 юни 2022 г. в администрацията на Видинска света митрополия.

Повече информация за записване може да бъде получена на тел: 0898 713342.

 

 

Източник: Видинска света митрополия

Заглавна снимка: Лопушански манастир „Св. Йоан Предтеча“

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...