Благотворителен концерт в СофияНа 28 ноември 2007 г., от 19 часа в зала България в София ще се проведе благотворителен концерт за набиране на средства за изграждане на нов храм в с. Добруша, Врачанско.

Концертът се организира от фондация Ценности и развитие, която набира средства за новостроящия се храм "Св. архидякон Стефан". В програмата ще участват Детския хор на Българското национално радио, оркестър Симфониета София и трио Voices. Ще прозвучат произведения на Добри Христов, Чайковски, Пучини, Щраус, Верди и др.

На снимката: първа копка на новия храм

Банковите сметки на фондация Ценности и развитие можете да изтеглите оттук.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Ipodqkon_Psalt V.Stanoev каза:

    Нека Св.Стрица,Св.Богородица и Всички Светий,и особено по светите молитви на Св.Първомъченик и Архидякон Стефан,това богоудодно дело по построяването на Храм в с. Добруша,Врачанско,да стане факт да се изографиса,за да може живот и здраве след това,да се освети от Негово Високопреосвещенство Врачански Митрополит Калиник,или негов заместник(Преосвещен епископ),за да може след това да се водят редовни Богослужения в него!Дерзайте братя и сестри в Христа,и се уповавайте на Него,дза да върви всичко леко по строежа на Храма и благословено от Бога!

    Ваш брат во Христа Васил!

  2. Ipodqkon_Psalt V.Stanoev каза:

    Нека Св.Тройца,Св.Богородица и Всички Светий,и особено по светите молитви на Св.Първомъченик и Архидякон Стефан,това богоугодно дело по построяването на Храм в с. Добруша,Врачанско,да стане факт за да се изографиса,за да може живот и здраве след това,да се освети от Негово Високопреосвещенство Врачански Митрополит Калиник,или негов заместник(Преосвещен епископ),и да може след това да се водят редовни Богослужения в него!Дерзайте братя и сестри в Христа,и се уповавайте на Него,за да върви всичко леко по строежа на Храма и благословено от Бога!

    Ваш брат во Христа Васил!