От редакцията на Православие БГМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. sandi каза:

  Напълно подкрепям екипа на Православие.бг. !!!

  Дядо Дометиане , каква е вината на „вестоносеца“ донесъл ти веста !?

 2. timoti каза:

  поздравявам екипа на Православие.бг
  медиите трябва да вземат пример от вас
  а колкото до Владиката то и той е човек и може да сбърка важно е да разбере кога е сбъркал и да се поправи. Владико не съди отец Павел той за твое добро го е написал.Бъди жив и здрав още много години ние имаме нужда от Теб има още какво да дадеш на нас и на БПЦ.
  На многая и благая лета!!!

 3. ta6evv каза:

  Според мен митрополитите не са феодали или пък еднолични собственници на БПЦ.
  Те като всички хора правят грешки и не би трябвало да се засягат,когато някоя независима медия,като Православие бг побликува подобен материял.Напротив,като достоен клирик М-Т Дометиян вместо да се цупи би трябвало да даде изявление и да обясни своята позиция.
  ‘ Не сме официална страница на БПЦ (каквато, уви, на практика липсва, макар всички да се надяваме, че това положение няма да продължава вечно…).’
  Според мен не е голяма загуба,че няма такава страница,защото тя при вси4ки случаи ще е цензурирана и ще се пише така че да не обижда нашите ‘достойни клирици’.
  Аз лично бих искал да чета такава независима медия като Православие бг.
  Още един път;
  НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ЕКИПА НА ПРАВОСЛАВИЕ БГ,смятам 4е много добре стоите във виртуалното пространство и благодаря ви 4е ви има.
  Поздрави!

 4. ta6evv каза:

  М-т Дометиян е обяснил позицията си но така все едно мъмри редактора на уважавания от мен Църковен вестник.
  „Не че съм похуленият „главен герой” в него, но поради начина, по който си позволихте да поместите писанията на уважавания от мен архимандрит доц. д-р Павел, брат в Христа и съслужител.“
  Ето тоя тон не ми харесва.

 5. dia каза:

  Поздравявам екипа на Православие БГ! Много честна позиция!

 6. dia каза:

  Написаното от ta6evv мe потресе! Не като форма и съдържание, а като правопис и неуважение към родния ни език. Как може да се замести буквата ч с цифрата 4 ?
  След 20 години с такива като вас и последователи езикът ни ще се превърне в някаква ужасна смесица от чертички, цифри и символи.
  Апелът ми е – пазете чистотата на българския език!

 7. stilijan каза:

  И аз поздравявам ПравославиеБГ. Поздравявам и митрополит Дометиян за юбилея му. От една страна бих искал да подчертая, че такова понятие като независима медия-няма! А че и дядо владика не признава грешката си е факт. И не считам, че медиите трябва да изследват кой къде и как, те просто информират. Всеки трябва да си изследва и да внимава, още повече митрополит. Още един път ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

 8. ta6evv каза:

  Уважаема или уважаеми ‘dia’;
  Смятам че забележката ви е абсолютно неуместна.Мисля че в случая е по важно да се гледа формата и съдържанието от колкото да се хващаме за йотата.:-)
  Не приемам забележки от тоя род от субект,който първо си пише ника на латиница и второ, от ника ви ‘dia’,не може да се разбере какъв пол сте.Ади нека първо видим сламката в собственното си око.:-)
  Ако това ще ви успокои сега всички ;ч;,бяха на кирилица,Аман от такива потресени,
  Поздрави!

 9. Vladimir79 каза:

  Браво за прекрасното мнение на редакцията. Много точно казано

 10. Ангел Небесен каза:

  В този конкретен случай съм на страната на човека Павел, въпреки че, струва ми се малко пресоли манджата с писмото си….ако с този жар полагаше и душата си за ближния…само си викам ДАНО!

 11. Tavor 1975 каза:

  Поздравленията, са за поместените редове
  навред по този сайт.
  Никога не се превръщайте в място, на ненужни
  спорове и битки!
  Благодарности на екипа,
  за мира и спокоиствието,което всяват в душата на обикновения човек!!!