Алексий II зове християните в Западна Европа да не забравят косовските християниМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. victory каза:

  Решение на проблема не може да се случи без промяна в съзнанието.Хората по Света трябва да проумеят че са братя,независимо от вероизповеданието им.Сръбския народ и СПЦ да се върнат назад и се опитат да разберат това което им завеща Тито,да продължат напред доразвивайки идеите му.

 2. savchev каза:

  Останало ли им християнско съзнание и съвест на западняците? Не бяха ли и те активни участници в анти православния поход на световните глобалистични(комуноциониски)сили предвождани от СъветскитеАЩ в Косово?А сърбите наистина са ни братя во Христе и братя по кръв. БОГ да им е на помощ!

 3. лъчезар каза:

  Сърбите, ако се върнат назад и се опитат да доразвият завещания от Тито атеизъм, ще означава края на Сърбия!!!Моля ви, господине/госпожо, като пишете такива коментари, постарайте се да бъдат адекватни!!!
  Тито и Християнство-звучи невероятно!

 4. victory каза:

  Преди да опонирате някого хубаво е да сте наясно с нещата .Вие и хора като Вас залагате единственно на познатото Ви статукво.Именно това направиха след кончината на Тито .Уверявам Ви той не бе само диктатор ,имаше идеи които надскочиха него и времето но остана неразбран.Обяснете на онези деца родени от 750 000 смесени брака как да се чустват Християни,Мюсюлмани,Юдеи какви точно.Именно това доведе до конфликта включително и Косово.Нужна е промяна на съзнанието иначе нищо хубаво не ни очаква.Успех от мене.

 5. лъчезар каза:

  Какви идеи? Какво ме уверяваш? Тито беше един яростен богоборец, заради който и досега СПЦ страда от недостиг на свещеници.Той дори бе по-жесток от нашите комунисти-безбожници, а ти си хванал да се обясняваш и да го защитаваш.Човеко вземи прочети малко, щото както си тръгнал и Ленин ще изкараш невинен.

 6. victory каза:

  „Който сее ветрове ,обикновенно жъне бури“Това прави СПЦ ,това прави и Сърбия години наред с Българите в Македония и Западните пкрайнини.Сега явно е времето когато трябва да си плати за грешките.И тъй като си защитник(адвокат )на Сърбия да ти кажа и още нещо по тяхната логика и твоята също .Да си вземем Белград той е бил наш.