Ислямисти изклаха християнско издателство в ТурцияМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. saluti каза:

  Бог да ги прости горките жертви!

  Сто на сто ще се появи сега по телевизията някой зализан говорител на мюсюлманите да обясни как ислам значи мир и всичките християни сме ужасни, дето ги обвиняваме в лоши работи…

  Шокирана съм и съм отвратена за пореден път от безобразието на тези хора.

 2. Liturgist каза:

  Не помня в съвременната история реципрочно събитие от страна на християни спрямо мюсюлмани. Крайно време е да се спре лакейниченето пред исляма и да се заяви високо това, че в самата му същност , а не в отделни негови представители, се крие тази верска непоносимост стигаща до пароксизъм и нечувана варварщина. Бог да прости и да упокои душите на тези мъченици в селенията на праведните!!!

 3. drmartens каза:

  Ислям и мир са две взаимоизключващи се понятия. Всички мюсюлмани при Аллах – само така ще има мир.

 4. pepi каза:

  Бог да ги прости…,но това е пътя на християнина….не съдете мюсюлманите,а четете правилно… „Крайни националисти…“,демек хора за ,които ВЯРАТА е средство….нима у нас си нямаме същите Лумпени….само дето не им стиска….

 5. dikovski каза:

  Явно е, че и тук не става дума за вяра, а за политика. И у нас е така. Ако Доган не ислямизира населението на определени райони, ще дойде време да напусне не само парламента, но и политиката. Но за съжаление България не е православна държава. А и някои хора имат сметка от това. Нека само сравним като брой построените християнски храмове и построените през последните години джамии. И ще видим накъде отиваме. Но за управляващите атеисти е по-добре ислям, отколкото православно християнство.
  Е какво остава да кажем освен: Бог да пази България! Защото не се знае, дали утре такива кървави разправии няма да има и у нас. При този напредък на исляма и при това влияние на ДПС върху политиката.

 6. Дон Кихот каза:

  Очаквай лудите от форума да изколят еретиците от „Покров“!

 7. лъчезар каза:

  Доон Кихоте,ти нормален ли си?

 8. Vladimir79 каза:

  Дон Кихот, какво искате да кажете?

 9. drmartens каза:

  Колкото до атеистите били те заблудени или не са нещастници.

 10. salahadin каза:

  Останалите просто май-не сте в час и живеете с перде пред очите. Пак поздрави за Дон Кихот
  Наистина се смях с глас!!!

 11. o.stanimir каза:

  Питам аз недостоиния свещенослужител още 17 години трябва дасе покланяме и молим на политиците наи после да въведем желаното ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСКО ВЕРРОУЧЕНИЕ.Благодатния огън над кого слезе маиче при ислямците не никога няма да слезе .БРАВО на ДиковскиБОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ