Млади жени и момичета християнки са отвличани, изнасилвани и довеждани до самоубийство в ИракМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. ... каза:

  Направо съм потресен. Тие там не са хора, това са направо демони. А папата… той е сипал тази последна капка.

 2. Дон Кихот каза:

  Папата няма нищо общо. Оплачете се на Буш, който отвори кутията на Пандора. Когато кюрдите си направят държава и се опитат да откъснат част от Турция, войната ще дойде до нашата граница. Куриозното е, че в Ирак при Садам Хюсеин християните се ползваха с повече свобода от сега.

 3. Владислав каза:

  Ами – може би, че ислямът е една миролюбива религия, която е толерантна към изповядващите друга вяра? Или, че тя прави хората добри и милостиви? Или може би, че тя носи на света добрини и справедливост, блага за всички хора? Тоест, с други думи, че папата е бил много неправ да цитира нещо, казано от един още по-крив (тъп и при това християнски!) император?…
  Или всичко това ще ни накара да уважаваме исляма? Или ще ни накара да пожелаем да станем мюсюлмани? Помага ли това на хората да приемат „светлите истини“, които той им носи?
  А, или може би, това всичкото отново „не е истинския ислям“? Въпрос: а кое тогава Е, и къде да го видим тогава този уж „истински“ ислям? Или той съществува само в подлите мозъци на ислямските лъжци и в представите на тези, които им вярват? Казал е Господ: По плодовете ще ги познаете. Защото няма добро дърво, което да дава лоши плодове“. Плодовете на лъжата са злоба и подлост, неправда и насилие. Какво още е нужно, за да го видят това слепите? И какво смятат да правят тези, които го виждат?

 4. Георги от Хасково каза:

  Най-напред – това, което се случва по отношение на християнския свят е просто ужасно!
  Сложното е какво може да се направи, за да се спасят хората.
  И ще направи ли?
  Не е ясно какви планове винаят в главите на тези, от които зависят нещата – американските ръководители. Може пък /поряди неясно какви причини/ да са решили тихомълком да прочистят региона от християни?

 5. DVP каза:

  …………………..

 6. pepi каза:

  Mislq.4e mnogo 4esto nie pravim seriozna gre6ka,po prezumcia smqtame vseki arabin za VQRVA6T mohamedanin,no tova e to4no tolkova vqrno koloto i ,4e vseki evropeec e osaznat HRISTIQNIN.No tova ne e taka ina4e saiuzni4eskite voinici ,vsi4ki ot hristiqnski nacii nqma6e da pozvolqt tova.A i znaem mnogo dobre ,4e bol6instvoto ot mohamedanite sa skotsko i izvrateno pleme,tova e v genezisa im.Bog da e s na6te bratq i sestri…

 7. Владислав каза:

  Но, виж – маловерците, а даже и безбожниците, също попиват в себе си религията. Макар и несъзнателно те стават носители на навиците, принципите, традициите, донякъде и на духа на „масовата“ вяра. А човек (особено маловерец) е склонен да взема от вярата първо най-несъщественото, отклоненото, лошото. В християнството обаче тези неща по принцип не трябва да ги има. На практика има малко суеверия, малко нездрава мистика, малко повечко конформизъм, гносеомахийка тук-там… Не са толкова много.
  А виж, в ИСЛЯМА – оле мале! На практика, не виждам нещо истинно, добро и светло в него. И най-добрите неща са омърсени и опорочени. Най-малкото са наивни и глупави, та така другите, злите, изпъкват още повече. И сега, какво да се просмуче – чак в костите! – на обикновения народ? Даже на тези, които не са много силно вярващи? Ами какво – дълбоката вяра, че те са първо качество народ – над другите, че имат право и даже са длъжни да ги асимилират с терор и убийства, а за отношението към жените и изобщо към ближните да не говорим. (И т.н. и пр., мн.др.)
  Религията определя морала. А пък после, моралът се носи вече от всички – без значение вярващи, или не.