Психическото здраве на новото поколение или въздействието на телевизията върху човешкото съзнаниеМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Не съм съгласен телевизията (особено българската) и интернет да се поставят под един знаменател. При телевизията човек е пасивен консуматор на Х броя канали, а при интернет е активен участник и изборът е между милиони страници. При телевизията се затъпява, а при интернет се поумнява. Разбира се, зависи и от човека, както личи от хорумите.

 2. Альоша каза:

  Благодаря за информацията! Камелия, утре ще върна книгата:-)

 3. Idiot каза:

  Телевизията, а в много от случаите и Интернет са зрелище. Каква е разликата между това да избираш между Х на брой канали и да избираш между милиони страници в мрежата. В мрежата даже може човек да се „наслади“ на голи снимки и порно даже и посред бял ден.

 4. Дон Кихот каза:

  Порнографията действително пристрастява повече от наркотик, но всичко зависи от самоконтрола. Ако човек е съзнателен християнин, той не робува на инстинктите си. Освен това, всеки има младежки сексуални грехове, но когато свие семейство и влезе в коловоза, те до голяма степен се изживяват.

 5. Владислав каза:

  Колко показателно е – и за наш срам, че отново нашите съседи правят това, което ние също сме длъжни да правим, но по неизвестни, странни причини, не го правим. Нямаме ясна и силна православна позиция. Дано тогава поне да преведем и да разпространим позицията на православните братя от Румъния.