Сто хиляди британци искат да анулират кръщението сиМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. mirko каза:

  … ако ги бяха обрязали какво ли щяха да првят? 😉

 2. Антон Николов каза:

  Наскоро четох, че в Гърция 400 000 човека официално се отказаха от християнството и се върнаха към езичеството. Е, очевидно няма да са последните. Тежко и горко на такива…

 3. Антон Николов каза:

  в младенческа възраст, а тия пък се сърдят, че ги били насилили… О, времена, о нрави!

 4. kipria каза:

  Проблемът на съвременния човек е, че отвсякъде му се внушава, че може и без Бог. Той е станал все по-прагматичен и се мисли за самодостатъчен, за свръхчовек. Ние живеем във време на тотална криза на ценностите.

 5. pepi каза:

  Абе тя Англиканската църква не точно Църква,но самият факт на неверието и отчуждението от Христос вече ги прави не-християни,а ако толкова имат нужда от юредическа санкция просто да се помолят на някой епископ да ги анатемоса… :-))

 6. Orangecounty каза:

  По света има хора които и да искат не могат или много трудно могат да се кръстят. А тия се сърдят , че като малки някой ги е застраховал защото като си малък кръщението е застраховка, а после вече взимаш допълнително решение дали да останеш с този дар или да го отхвърлиш. Тия какъв им е проблема просто не практикуват и толкова те какво си мислят , че някой ще ги натика в храма ли? Ужас!

 7. hoho каза:

  Незабавно свалете снимката!!!
  Това е богохулство!
  Не може да сложите такава снимка, пък било и на тази новина!
  От Двери ли точно се намери да препечатвате?!
  Символът със забрана на кръста е атеистичен, светски, какъвто щете дори, но не и християнски и не приляга на християнска медия да илюстрира така дописките си. Ако говорим за обрязване, фалос ли ще снимате?!?
  Гнус!
  Мислете малко и не се правете на по-модерни!

 8. andrey каза:

  hoho, сигурно сте прав. И аз се колебаех много, въпреки че тя отговаря точно на новината. Ще потърся някоя друга.

 9. lyublyana каза:

  …в България отчуждението от вярата е изразено в празните храмове…
  макар, че тук имаме и друга тенденция-хората се кръщават,кръщават децата си-а после се борят срещу вероучението…и започват деня с внимателно проучване на хороскопа си…

  Мирко-интересен въпрос!?

 10. kipria каза:

  Ако ми позволите, ще отговоря на въпроса на mirko…ако ги бяха обрязали какво щяха да правят? Ами, не е важно дали си обрязан или не, важен е Законът. Как се чувстваш в сърцето си.

 11. Idiot каза:

  Тотална и повсеместна апостасия.