„Хари Потър“ – реклама на хомосексуализма?Може да харесате още...

4 Отговори

 1. Jessie каза:

  Хич не се учудвам. „Хари Потър“ бездруго е пълен и препълнен с глупости… Супер милионният тираж на поредицата й, съвсем не значи, че книгата има и капка литературна стойност. Що да не направи някой от героите си гей – нали трябва да е актуална… Учудвам се няма ли да има и сцена на групов секс на някоя страница… тая Роулинг не е особено оригинална в съчиненията си… трябва да й се признае

 2. ... каза:

  така е, тъпо е всичко това, но са тъпи и милионите които купуват и четат книгата. Просто е страшно колко много хора се вманиячават по тази измислица. А и дочух, че заклинанията, авторката ги е взимала от истински окултни книги, следователно имат някаква сила при изговаряне. Известен ни е и случая с самоубилото се дете яхнало метла от един блок.
  Тази поредица показва магията в светлина все едно може да се изпозлва за добро, все едно може сатаната да въстане против себе си. Много тънка работа е, много кофти подвежда и много вманиячава, толкова познати иамм които се възхищават много от тази поредица и дори я препрочитат. бих се радвал ако се забрани както се забранява последния албум на Slayer.Но за таково нещо трябва силна и авторитетна Църква.

 3. Idiot каза:

  С риск да бъда обвинен, че виждам световна п********а ще кажа, че не съм учуден. В немско възпитават разказват на децатат що е това мъжеложец и има ли почва у нас. В ингилизко, пък, отнели дете от настойниците му само за това, че последните отказали да го водят на п********и сбирки. Е, те на т`ва казвам аз Содом и Гомор и псевдоцивилизованост.

 4. Idiot каза:

  С риск да бъда обвинен, че виждам световна п********а конспирация, ще кажа, че не съм учуден.
  В немско възпитават разказват на децатат що е това мъжеложец и има ли почва у нас.
  В ингилизко, пък, отнели дете от настойниците му само за това, че последните отказали да го водят на п********и сбирки. Е, те на т`ва казвам аз Содом и Гомор и псевдоцивилизованост.