Магистърската програма „Църква и медии“ инициира конкурс за видео поздрав за РождествоVideo_konkursНовата магистърска програма „Църква и медии“ на Богословския Факултет на СУ инициира конкурс за видео поздравление по случай Рождество Христово.

Условия за участие

В конкурса могат да участват всички студенти и преподаватели от Богословския факултет на СУ.

Видео картичката трябва да бъде заснета с мобилен телефон или фотоапарат; да има продължителност максимум 1 минута; да бъде оформена без монтаж или с минимална намеса; да съдържа поне една от следните характеристики:

– да отразява богословски сърцевината на празника Рождество Христово;
– да съдържа цитати от Свещеното Писание или от свети отци на Църквата;
– да отразяват християнската любов в семейството;
– да отразява авторско виждане за чудото на Рождество Христово или лично преживяване на Рождественската радост;
– посланието във видео картичката да бъде позитивно.

Награди

Жури от външни експерти ще определи трима победители – съответно на първо, второ и трето място. Носителят на първа награда ще бъде отличен с безплатно поклонническо пътуване в Гърция през 2016 година и ваучер за книги от издателство „Омофор“ на стойност 60 лв. Класираните на второ и трето място ще получат като награда богословски книги от Богословския факултет на СУ, както и ваучери за книги от издателство „Омофор“ на стойност 50 лв. – за носителя на втората награда, и 40 лв. – за отличения с трета награда.

Клиповете на наградените автори ще бъдат излъчени публично.

Срок за участие

Изпращайте видео поздравленията за Рождество Христово до 20 декември 2015 година на имейл churchmedia@abv.bg.

В писмото трябва да бъдат посочени трите имена на автора на клипа и подробности, ако са ползвани материали с авторски права (откъси от музика, изображения на художници и т.н.). Резултатът от конкурса ще бъде обявен на 23 декември 2015 г. на фейсбук страницата „Църква и медии“.

Коментари

коментара

БЛИЗКИ ТЕМИ: