Да се помолим за здравето на отец Георги от Жегларци



944429_10151436369180308_1516935089_nТези дни отец Георги от Жегларци боледува тежко. И е толкова деликатно и невъзможно да се премълчи. Споделяме, защото разбрахме неочаквано. Нашият любим отец може би иска да ни предизвика да му подражаваме и да се молим за него. Ако желаем. Сигурно и трябва да благодарим най-сетне, че го има сред нас.

Винаги, когато сме имали нужда от огнената му вяра, спасителна молитва и винаги, когато сме поискали отеческа душа да ни подкрепи, той проповядваше и поучаваше. Отеческа душа за раздаване той има и когато се бори със сетни сили да си поеме въздух. Ако тези дни сте го търсили по телефона, не се пестеше да говори и утешава, макар да беше неподвижен.

Уважаеми отци, миряни, приятели, спасявани, напътствани и утешавани от отец Георги, нека му посветим няколко минути, да го споменем на Света Литургия и духом да сме с него в идващите празници!

Дано Бог даде да го имаме още време и да въплътим частица от неговите трудове в живота си!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...