Издателство „Омофор“ ви очаква на Пролетния базар на книгата



Отново е време за книжното събитие на този сезон – Пролетния базар на книгата в НДК, който започва на 23 май, в навечерието на Деня на българската просвета и култура.

По традиция и тази година издателство „Омофор“ ви очаква на своя щанд с нови и любими заглавия, с до 30% отстъпка на новите книги и с до 70 % отстъпка на някой от първите си издания.

На Пролетния базар ще откриете и най-новото заглавие в каталога на „Омофор“ – „С нас е Бог. Въпроси от християнския живот и вяра“ на познатия на българската публика с книгата си „Свещеният дар на живота“ отец Джон Брек. Новата му книга предлага отговори на едни от най-актуалните и болезнени въпроси на съвременния живот, погледнати от перспективата на християнската вяра – по теми, свързани с биоетиката, възпитанието на децата, страданието на душата, причинено от различни депресивни състояния и зависимости, и т. н.

„Омофор“ ви очаква и с нови тиражи на едни от най-търсените заглавия на издателството, сред които „Отец Серафим Роуз – живот и дело“, „От вода и Дух“ на отец Александър Шмеман, „Нашата литургия“ на архиепископ Павел Финландски.

Издателство „Омофор” ви очаква на щанд № 341 (трети етаж) в НДК, всеки ден от 10 до 20 ч. от 23 до 28 май.

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...