Срокът за изпращане на снимки за конкурса „Цветовете на Православието – Гърция“ се удължава до 31 юли



Срокът за изпращане на снимки за конкурса „Цветовете на Православието” е удължен до 31 юли. Тазгодишното издание на конкурса е посветено на Гърция.

Конкурсът е отворен за всички професионални и любители фотографи от цял свят. Участието в състезанието е безплатно. Организаторите си запазват правото да удължат продължителността на конкурса.

Можете да изпращате снимки за следните категории:

  • Места
  • Хора
  • Репортаж
  • Детайли

Участниците са добре дошли да изпратят до шест снимки на категория. Конкурсът ще бъде оценяван от международен жури от експерти.

Участниците могат да изпращат снимки по имейл на greece@orthphoto.net, придружени от формуляр за участие, достъпен за изтегляне на страницата на конкурса: www.greece.orthphoto.net.

Проектът „Цветовете на Православието” се посвещава всяка година на различна държава: досега Албания, България, Кипър, Финландия, Грузия, Полша, Русия, Румъния, Сърбия и Светите земи.

Всяко издание завършва с фотоизложба и издаване на фотоалбум. Редица изложби бяха представени в 16 страни по света.

Повече информация за конкурса можете да откриете ТУК>>>

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...