Молба за помощ



В навечерието на Рождество Христово една жена се надява отново да й протегнем ръка.

„От цялото си сърце благодаря на всички, които ми подадоха ръка в труден момент! Бъдете благословени!“ – Преди години Даниела Стефанова Мушанова получава подкрепа в труден момент, след публикация в сайта Дякония БГ. Сега отново потърси помощ, във връзка с влошаване на здравословното й състояние. За съжаление, неотдавна жената е претърпяла тежка операция и отново се бори със сериозна болест. Има нужда и от лечение на сърдечен проблем. Медицинските епикризи са представени на екипа на сайта.

Даниела се надява на вашето милосърдие, защото все още живее под наем в общинска база, и при влошеното й здравословно състояние не успява да осигури средства за лекарства, наем, и битови нужди. В момента има нужда от средства за наема.

Публикуваме част от текста на предишния апел на сайта Дякония БГ. 
„Даниела Стефанова, 70 г., е учителка (последната й работа е в реномирана софийска пицария), завършила социология и психология на спорта. За съжаление изгубва 2009 г. жилището си заедно с майка си вследствие на измама. Заживяват в център св. Димитър в Люлин, но след като 2019 г. майка й почива, се разболява от рак на гърдата. Поради липса на здравни осигуровки е оперирана, но чак наскоро започва нужните терапии. Също така е без пенсия, заради неуредици с трудовата й книжка.
В момента не може да работи и получава много спорадично болнични и едва се изхранва и оцелява..“

Ако искате да подкрепите Даниела Стефанова, можете да изпратите дарение по сметката й:


IBAN BG02ESPY40040033445126
BIC ESPYBGS1

Титуляр: Даниела Стефанова Мушанова

 

Благодарим ви!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...