Започват летни православни занимания в Енорийския център при храм „Покров Богородичен” в СофияЕнорийски център при храм "Покров Богородичен – Всех скорбящих радост" представя  на Вашето внимание програмата си за летни православни занимания за деца:

Какво са летните православни занимания?

 – Това са целодневни занимания с деца в градски условия от 9.00 до 17.00 часа.

За децата са осигурени обяд и следобедна закуска. В един от дните за децата се организира пътуване до манастир в околностите на София.

Какво предлагаме:

Да помогнем на децата да се докоснат до Православната вяра;
Да се потопят в живота на Православната църква‚ и да открият радостта и красотата му;
Да развиват своите таланти и заложби.

Децата да намерят много нови и интересни приятели.

Да се научат да общуват помежду си и да си помагат.

Какво правим заедно?

Участваме в православни занимания върху определени теми (Възкресение Христово‚ Рождество Христово‚ жития на светиите, Сътворението на света и грижата за него); Разказваме си ‚ пеем‚ рисуваме‚ играем; Участваме в богослуженията и приобщаваме живота си към живота на Православната църква; Работим върху изследователски проекти; Провеждаме пленери – рисунки на открито; Опознаваме света‚ трудим се‚ забавляваме се.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...