Отец Харалампи Ничев: Идват по-добри времена за църкватаМоже да харесате още...

19 Отговори

 1. timoti каза:

  много лъжи много нещо!!!!! за кико да не говорим а колко пари има да дава във варненска епархия също дано най-накрая да си седнеш на…..

 2. timoti каза:

  яко подмазване а да беше те чул максим какви ги гожориш за него…. леле

 3. timoti каза:

  в щатите няма свещеник който взима 10000 долара

 4. timoti каза:

  а колко много други млади имат нужда от изповед

 5. timoti каза:

  ли ти ставииски а? май ще…..

 6. paterp каза:

  „Ние сме възпитани в отдаденост – освободени сме от семейни задължения, отдадени сме на хората, на Бога“. А отдадени ли сте на мъжете?

  „Ние сме призвани да възродим православието, защото е позабравено, а православието и България са едно и също нещо“. Ако Православието чакаше на такива като тебе, отдавна да го няма. Слава Богу, има и читави монаси, а не като тебе. А кога завърши семинария? Не те ли изключиха от нея за слаб успех??? Много лъже – не му вярвайте!

 7. baineno каза:

  Като нападате човека,представете се кой сте, от къде сте.Много е удобно така в анонимност,така сме много смели.Който има нещо да каже нека да излезе от анонимността и с факти да говори истината. А не така!

 8. prezv. Georgi каза:

  Не смятате ли, че вече прекалявате?
  Напишете си първо имената, кои сте, от къде имате право на мнение! Прочетете първо „Изплюване на нищото“! Оставете отец Харалампи, него има кой да го съди. Или си присвоихте и ролята на съдници! Не е ли време и администраторите да се намесят?! Простете гнева ми!

 9. jordanph каза:

  Iavno v tozi manastir se raboti za deloto na ikumenizma t.e. otstaplenieto i predstoja6toto priemane na antihrista.Nabliaga se na materialnoto blagopolu4ie i zemnoto carstvo.

  J.PopHristov

 10. Християнче каза:

  Защо и вие сте ананимни? Кои сте пък вие, че да съдите изказалите се против отец Харалампи с голямата глава? Бог е този Който ще съди всички нас, а не вие които сте на хранилка към БПЦ. Стига сте налагали комунистическо-милиционерските си номера. Сайта е демократичен! Администраторите са мислещи, вярващи и обичащи СВОБОДАТА на Словото хора.

 11. baineno каза:

  Ако ми влезеш в профила ще видиш всичко за това кой съм и от къде съм.Аз влязох в твоя и не намерих нищо.Защо ли не се очудвам.Колкото до това,че съм ги съдил, не виждам никъде такова нещо просто казах,че е редно да си напишат името като отправят някакви обвинения.
  И това не е демокрация,да седиш пред компютъра си анонимен и да плюеш,демокрация е да излезеш с името си и да говориш истината с факти и доказателства(т.е. да поемеш отговорност за думите си).

  П.С. И само на мене не ми говори за милиционерски номера!

 12. Християнче каза:

  Не е задължително да си пишем имената. Това е така защото НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ. Има РЕСТАВРАЦИЯ НА КОМУНИЗМА. Не се прави на герой! Много е лесно да бъдеш лакей пред фасадата и да приветстваш силния на деня АНТИХРИСТ в расо. ДС-милицията работи и чрез теб байно за съжаление. Замисли се!

 13. mirakovski каза:

  Отеца е прекрасен. Пожелавам успехи в мисията, с такива коментари от братята май трудна ще се окаже тази мисия, но ще стане. Желая да отида до манастира. Ще го направя това скоро. И стига бе братя с това смешно и негативно настроение. Стига вече!!!

 14. Рътеп каза:

  Изтъркани сте ми, демоде сте ми, банални сте ми, никакъв пример не ми давате а всички сте учени и интелигнентни хора! Някой комунист взел близалката на някой демократист и айдее…. цял живот злоба!
  ПРАЗНИ ДУМИ – ПРАЗНИ ХОРА!

 15. Християнче каза:

  Човек който поставя всички под общ знаменател НЕ винаги е способен да разграничи любовта от злобата, и със сигурност НЕ е най добрия пример за Църквата или Обществото. Особено ако няма и спомени за това: Какво е било преди 1989 година? Такъв човек е празен и говори празни думи.

 16. Християнче каза:

  Ако още сме ти демоде, бягай при отец Харалампи. Той е от модерните във всяко едно отношение.

 17. Рътеп каза:

  хахаха 🙂 не бе Християнче, мисълта ми е че такива проблеми са ви в главите, че да ви имам проблемите! Иначе нищо лично и не искам да обиждам никого!

  Аз съм роден 86-та :-), но не това е важното, странно е как може нищо на този свят да не става без Божия промисъл, и това да не е достатъчно за теб, като отговор на всичките ти въпроси. Но това са мои наблюдения (от страни) и разбира се те не са напълно обективни.

 18. Toshev2006 каза:

  Това е о.Харалампий. Познавам го от 1992г. Лъже, че е съученик на еп.Сионий и на м-т Николай. Заборчал е с хиляди дългове. Ходи цивилен с костюм и с цигара в ръка. Стига сте пускали такива измислени интервюта, да лъжете хората с фантасмагории. Питайте Харалампий, защо не си намери място до сега никъде, защо никой не го иска? Защото там ,където е бил, ако пак се появи с насъскани кучета ще го прогонят. Пишаго това не да го съдя, а да не се подлъжат по това пълно с лъжи интервю онези, които не познават „о.Харалампий“ или „монах под прикритие“. Простете за острия тон. „Любовта на неправда не се радва, а на истина“Кор.13гл.