Великобритания обявява католическо учение извън законаМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. evfimiya каза:

  kolko tuzno e vsichko tova! Ne vurvim li kum provala?

 2. izvor каза:

  Че католиците няма да направят нищо повече от факелно шествие е ясно. Интересно обаче как ще обаче реагират учителите в мюсюлманските училища и самите мюсюлмани във Великобритания.

 3. Idiot каза:

  В стари времена хомосексуалистите биха ги убили с камъни, според Второзаконието. Какво става когато неестественото се представя за естествено. Къде се е чуло и видяло да се формира стабилна електронна двойка от електрони с паралелни спинове? Това в природата става само за някакви си много нищожни периоди. За да стане трябва да се внася енергия отвън. Човекът като порядъци по-сложен от електронна двойка се нуждае от много повече енергия, която се внася… Сетете се откъде.
  Гледайте и наблюдавайте как полека-лека се изпълнява тайната на беззаконието. Приятно гледане!

 4. mitio каза:

  Вероятно човек трябва да е като кон с капатци, за да не види тенденцията, пътят по който върви човечеството.
  Дали ще е приятно гледането не знам, но определено трябва да се пазим, доколкото имаме сили, от това беззаконие.

 5. лъчезар каза:

  Хайде сега да видим, кой е по-важен педерасите или мюсюлманите?
  „Това е една важна крачка напред към осигуряване на достойнство, уважение и справедливост за всички“-Така е днес в някога християнска Европа.

 6. p_stefanos каза:

  Много точно е казал всичко Idiot, с тази забележка, че гледането не е никак приятно.
  Аз се чувствам дискриминиран, когато е накърнено моето право за норалност. Аз приемам за нормално това, което е казал Твореца, а британския парламент приема друго. Наистина не е много демократично да откажеш да продадеш хляб на хомосексуалист, но още по-неприемливо е той да демонстрира своята хомосексуалност пред хора, които считат хомосексуалността за противоположна на идеята на Твореца. За да бъде наистина демокрантиен, законът трябва да съдържа клауза, забраняваща афиширане на хомосексуалната ориентация. Така, както хетеросексуалните не афишират своята.
  Когато Творецът ни е създал хетеросексуални, Той е вложил в двата пола много качества, чрез които те се характеризират. Иначе нали можеше да създаде само един пол или три или повече пола. То тогава нямаше да се казва пол, но дори не мога да намеря дума да го назова. Но явно и британския парламент се е натъкнал на същия лингвистичен проблем, щом като употребява традиционното понятие „пол“ за нещо, което не отговаря на неговото съдържание.

 7. 100 каза:

  подобен закон предстои да бъде гласуван и конгреса на съединените щати.

  виж това:

  http://www.frc.org/get.cfm?c=THOUGHT_CRIMES&f=AD07D03