Меркел: Бог няма да присъства в новата конституция на ЕвропаМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. p_stefanos каза:

  Естествено, че представителите на „други религии“ ще го възприемат като дискриминация. На тях това им е задачата.
  Естествено, че на Бога мястото Му не е в конституцията. Той е над всички конституции.
  Естествено, че Ангела Меркел така ще каже. Тя е комсомолски секретар.
  Но горко, жалко, горко!

 2. sandi каза:

  Ей, Меркел, кого да спомене, Яхве или Алах!? Я кажи си,чия „кукла“ си бе сестро!?

 3. safa1 каза:

  Горко ни,с какви ни съюзиха нашите политици.

 4. Idiot каза:

  … е постлан с добри намерения. Не се чудете. Сега е време на отстъпление от Господа. Господ Иисус Христос беше казал, че „Който мен признае пред човеците и аз него ще призная пред Отца, а който се отрече от мен и аз ще се отрека от него пред Отца.“ Либерализмът и толерантността са новата диктатура. Наричам я либерална диктатура или диктатура на толерантността. Затова ще има мюсюлмански фундаменталисти, дето крещят, че тази земя Европа е тяхна.
  Така се почва с апостасията. Първо не си казваш, че си християнин. После започваш да го криеш. След туй да го забравиш. После ще осъдиш. И ще намразиш. А най-накрая ще забраниш.
  Нека не забравяме, че Православната църква има една-единствена задача, поставена свише. Тя е да пази Божествената Истина непокътната и непроменена. Част от запазването на тази истина е да се помни миналото и да не се забравя.

 5. Idiot каза:

  Нека не се забравя, че много от мъчениците са пострадали само заради това, че открито са се нарекли християни. Страх ме е да си помисля, че ще се върнат времената, когато ще бъде тежко престъпление това да се наречеш християнин.