Църквата срещу биотехнологиите



Тази събота във „Вяра и общество”

В поредното издание на предаването ще дискутираме върху позицията на Църквата срещу клонирането на животни и човешки ембриони. С доц. Костадин Нушев и д-р Богдан Пенев ще говорим докъде може да стигне вмешателството на човека в творението. Вашите въпроси и мнения по темата предварително може да споделите с нас на имейла или на страницата на „Вяра и общество” в сайта на БНТ, а по време на предаването – на тел. 02/ 9 444 999 или на страницата ни във Фейсбук Viara I-Obshtestvo, (Вяра И-Общество)

Във втората част на предаването ще разговаряме с доц. Пламен Павлов за неизвестни български светци, почитани от други православни църкви. А в началото на броя ще видете разказ за един от тях – св. Ефрем Българина, патриарх Печки.

Гледайте „Вяра и общество” тази събота (25 юни) точно в 10.00 ч. Повторението на предаването по БНТ1 е на 1 юли (петък) от 15 часа. По БНТ Свят се излъчваме в неделя (26 юни) от 8.20 часа с повторение на 28 юни (вторник) от 4.45. Може да ни гледате и на електронния адрес на Българската национална телевизия – www.bnt.bg – на страниците на „БНТ Продукции“ в раздел „Религия и История“.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...